søndag den 2. september 2012

Slip drømmene fri, bliv skipper i dit eget liv

Torsdag d. 27. september kl. 19.00 i Hornsyld Idrætscenter
"Slip drømmene fri' er et foredrag med Benedicte Riis (også kendt som Tante Andante), der handler om at turde give slip og holde styr på kaos, en peptalk til Hornsyld og omegn.
Benedicte kommer med bud på, hvordan vi som lokalsamfund i fællesskab realiserer vores drømme og visioner.
Oplev et power-eventyr for folk, som har mod til at bruge drømmene aktivt og kræfter til selv at styre skuden gennem hårdt vejr.
I drømmene ligger ofte den gode ide, lysten til forandring og det eventyrlige drive som fører til de spændende møder, de nye teams og de friske planer. 
Det er en urkraft i mennesket at realisere sine drømme, og vores selvtillid og dømmekraft styrkes hele tiden af gode resultater og happy endings. 
Benedicte tager udgangspunkt i egne oplevelser på en tur over Atlanterhavet fra Cape Town til Rio de Janeiro i sin lille 31 fods sejlbåd
Benedicte Riis medbringer sin guitar og krydrer oplevelsen med sange om timing, samarbejde, ansvar og den vidunderlige glæde og sejrsrus det er, at gå styrket i land! 
Foredraget bygger på bogen "Slip drømmene fri - bliv skipper i dit eget liv" som er udkommet på forlaget Koustrup og Co.
Se mere på http://www.benedicteriis.com/
Entre: 30 kroner. Der kan købes kaffe og brød i pausen
Arr. Borgerforeningen og koordinationsudvalget.

Arrangementet er støttet af Hedensted kommunes landdistriktspulje

Benedicte Riis




Ingen kommentarer:

Send en kommentar